Om oss

Grundare och VD

Jag som startade & driver verksamheten heter Therése Wester & har ridit, tränat 
& tävlat sedan 2001. Det har alltid varit min stora dröm att få jobba med hästar & att utvecklas tillsammans med dessa otroligt underbara djur.
Jag fick ingenting gratis när jag var yngre så jag fick slita den hårda vägen som många andra. Jag lärde mig rida & handskas med hästar då jag var runt mycket i olika stall & red hundratals olika individer. Skrapade ihop varenda krona jag kunde för att kunna hänga med på träningar och tävlingar.
2008 köpte jag en 4 årig D-ponny som jag tillsammans utvecklades med, från grunden ut på tävlingsbanan innan han såldes vidare.

Jag gillar att jobba och samarbeta med hästen, inte genom att "knäcka den" utan att lära känna individen och dennes personlighet och hitta ett träningssätt som funkar.

Jag är diplomerad hästskötare då jag har gått en hästskötar-utbildning på Strömsholms Ridskola & har planer att fortsätta utbilda mig. Jag anser aldrig att man kan bli fullärd inom hästvärlden & ser därför varje dag som en ny utmaning!

Verksamheten startade oktober 2015 & trots många års erfarenhet av hästar & utbildningar så tar det tid att starta upp något nytt. Jag började med att ha ponnyer & hästar på inridning, tillridning, utbildning, hotell & försäljning men sadlade efter en konvalescent tid med min rygg om till avel som jag fastnade för & kommer fortsätta med.

Min målsättning med min avel är att producera hållbara, sunda, snabba, uthålliga & synnerigen ädla sporthästar med god ridbarhet & hög prestationsförmåga.

Många goda referenser finns & jag har även en del intyg & diplom från diverse kurser & stall jag varit runt i. =)

Har ni några frågor så tveka aldrig att höra av dig! Jag kan nås på både telefon & mejl dygnet runt.

Mvh,
Therese "Thess" Wester