Freddie under behandling

Godkväll! Idag har jag varit något kopiöst trött, när klockan ringde vid sju så dog jag inombords. Troligen tröttheten av fölvak etc som slagit till ^^
men jag pallade iallafall mig upp vid 7, mötte hovslagaren vid strax innan 9 i stallet. Vi fixade till Freddie & hittade varför hon ömmat så, hon hade hovböld i båda framhovarna. Ännu en gång, hon kan inte gå barfota ^^ så det gjordes rent & på med skor. Nu står hon på boxvila med jodopax omslag på framhovarna. Lilla snuttan! <3


Efter hovslagarbesöket så fortsatte sjukstugan med penicillin till Kajsa, samtal med seminstationen som behöver skjutas upp en brunst då hon behövde börja brunsta idag.. penicillin & metacam till Amber samt metacam till Lissan. Sjukstuga deluxe som sagt i stallet just nu ^^

Sen fixade jag stallsysslor, innan jag tog en tur i skogen med Baroud. Härligt att sitta på honom igen efter att vi vilat i två dagar! 

Efter ridturen så blev det lite shopping i stan med Jenny, lite viktiga saker till stallet bara. Sen tog jag & åkte hem till soffan =) 

Kommentera gärna: