Äntligen har jag min logga uppe på transporten!

Såg ni förresten för några inlägg sedan, eller om ni följer mig på facebook & instagram kanske. Att min logga äntligen har kommit upp som en dekal på min transport? Som jag längtat! Loggan är gjord utav Lisa, som är grym i photoshop. Även bara på enkla texter.

En rolig historia ändå, eftersom jag beställde dekalerna utav en privatperson. Jag skickade min logga & sa vilka mått jag ville ha & sen swishade jag betalningen. Jag säger då de till alla där ute - BETALA ALDRIG I FÖRSKOTT om ni inte vet vem ni handlar ifrån! Jag gjorde denna beställning i februari. Jag har upprepade gånger skrivit till tjejen som jag beställde utav & frågat var mitt paket är? "Det är bortslarvat av postnord" fick jag bara som svar, två gånger. Tredje gången bad jag henne skicka via DHL, för att de är mer pålitliga samt att man kan få spårnings ID till paketet. Fick jag något kvitto på att de va skickat, eller spårnings ID? NEJ.

I slutet av april nu så fick det va nog, det hade gått 2,5 månad sen jag gjorde beställningen & jag hade även blivit ignorerad två gånger då jag begärt att få mina pengar tillbaka. Så jag letade upp tjejen på facebook & eniro, enkelt ju i dagens sociala medier ^^ Sen när vi åkte upp till Borlänge i lördags för att köra folkrace så skrev jag till henne att jag är påväg hem till henne =) Fick jag mina dekaler? Jajjamen. Hon la dom i en transport som jag fick hämta dom i, men jag fick dom iallafall.

Men att man skulle behöva åka 3,5 timme (40mil) hemifrån för att få sina grejer. Sjukt. Jag tänker inte hänga ut någon eller något, & det kan möjligt vara så att det faktiskt var postnord som fuckat med försändelsen, tre gånger... Osannlikt men ändå. MEN Folk som driver företag & säljer saker via sociala medier borde minst sagt ha ordning & reda på sina grejer samt ha bättre kundbemötande. Så tänk på det alla ni som säljer saker över internet! Om ni skulle få för er att lura folk, så tänk på att en vacker dag, så kanske ni lurar fel person....

Kommentera gärna: