Waiting for May

NU så när jag delat med mig utav diverse nyheter samt även väldigt tråkiga nyheter (förra inlägget) så tänkte jag dela med mig utav vårat nya tillskott vi fick i stallet 00,05 natten mellan tisdag & onsdag! <3

VALBORGSBEBIS!!! <3

Stoet Lissan visade sig väldigt orolig natten mellan måndag - tisdag. Så vi misstänkte att nu är det på gång. Hela tisdagen läckte hon mjölk, det droppade mer eller mindre hela tiden men med jämna mellanrum så sprutade det verkligen.

Eftersom att veterinären kom ut för att behandla Kajsa & Amber vid 23 så blev Lissan lite störd, men när vi sa hejdå till veterinären så tog det inte lång tid innan allt satte fart. Precis innan tolvslaget så gick vattnet, & 00.05 såg det enorma stofölet - Waiting for May världen med sina ögon för första gången! Eftersom att hon var så stor så fick jag & Lisa hjälpa till att dra ut henne. Lissan sprack även ganska rejält.

Waiting for May var Lisas namnförslag, eftersom mamma Lissan egentligen var beräknad 22 april så hon gick alltså över 9 dagar om man ska räkna datumen. Sen föddes ju Maya som hon kallas precis efter tolvslaget - så hon väntade verkligen på Maj månad! Jag älskar det namnet, så fint <3

Strax innan klockan slog 2 så var allt färdigt, bebis hoppade upp på benen som den pigga alerta tjej hon är, hon hade diat för fullt, bajsat & Lissan hade släppt moderkakan. Så då åkte vi hem & sussade riktigt gott. Jag längtade efter min säng & en vaaarm sköön dusch efter 2 dygn i stallet kan jag lova haha ^^

Imorse blev jag väckt av sambon runt 10 tiden, åt en god frukost framför Game of Thrones, sen tog jag en varm dusch innan det var dags för stallet igen. Fölis hade precis fått sin Foalcheck gjord, & blivit godkänd. Så nu var det dags för första gången ute i dagsljuset!! Alla var på plats för att skåda detta ögonblick & Lisa hade med sig sin kamera för att fånga detta ögonblick med hennes enormt grymma kunskap bakom kameran. 

Efter att alla stått & tittat på henne i hagen en stund, så började jag & sambon med stallsysslorna. Samt städa upp efter fölvakskaoset i stallet, hehe.. Hur mycket skräpmat, godis & läsk tror ni det fanns? Nästan äckligt mycket ^^
Amber & Kajsa fick sin penicillin & sen åkte vi hem från stallet. Så nu är jag färdigstallad för idag!

Baroud har fått vila igår & idag pga fölvak & förlossning, jag är faktiskt helt sket slut kan jag säga. Men imorgon ska rutinerna börja rulla igen! Jag älskar mina vardagar med rutiner <3

Kommentera gärna: