Long time no seen

Hej på er! Jag har inte uppdaterat bloggen här nu på ett par dagar, som ni kanske märkt. Jag har haft lite fullt upp med allt i stallet så jag har faktiskt inte tagit tiden att sätta mig ner & blogga ^^ Lite tråkigt nu i efterhand då jag har såååå mycket att skriva om, men jag får helt enkelt skriva ett inlägg åt gången för enkelhetens skull!

Vi börjar med i lördags, då åkte jag ju iväg. Var borta till söndag eftermiddag så på lördagen så blev det bara enkla stallsysslor tidigt på morgonen innan avfärd. Sen red Jennyli Baroud på eftermiddagen så han fick röra på sig. Söndagen blev det stallet på eftermiddagen efter vi hade kommit hem & då stannade jag även över & sov i stallet till måndagen för att fölvaka på Lissan.

Sen tar vi det därifrån i nästa inlägg! =)

Kommentera gärna: