Har fått sån himla motivation!

Tjenixen!
Bloggat dåligt, men har lapat D-vitamin utomhus istället både igår & idag.

Gårdagen iallafall, tog stallet tillsammans med 2 av de andra tjejerna i stallet. Vi tog en sååå härlig uteritt & min sambos pappa följde med på promenad med hundarna. Jag bad honom fota, tror ni det blev något bra? Njae ;) Men jag får leva på minnet istället <3
Ni anar inte hur skönt det var att få hoppa upp på hästryggen igen efter min hjärnskakning. Jag har vilat i en vecka liksom, hehe. Det har ju gått betydligt längre innan där jag vilat från hästryggen men denna gången var ganska olidlig.
Vi tog iallafall massa mysiga foton på några av pållarna i hagen med min sambos pappa, de var så mysiga! Han har inte träffat fölis (Rosa Bella) sen hon var relativt nyfödd, så han utbrast "vad stooor hon blivit!" :D

Idag åkte jag upp till stallet vid 11.30 & mötte upp hovslagaren som kom ut för en annan i stallet. Rådfrågade henne lite kring Freddie då hon är så himla ömfotad. Men vi kom fram till att vi ska avvakta lite till då det ska regna i helgen & då förhoppningsvis bli lite mjukare i backen. Vi anar dock att det är mer stelhet i lederna än att hon behöver skor. Men vi får se. Hon är en väldigt känslig dam, mitt lilla fullblod <3

Sen red jag ut på tur med 2 av tjejerna i stallet, så himla härligt! Alltså jag avlider varje gång jag sitter upp på min Baroud, jag har verkligen hittat min soulmate. Jag älskar varje sekund uppe på hans rygg! Jag har även fått kontakt med två duktiga dressyrtränare inom mina trakter, så framöver så kommer vi åka iväg på träningar =) Ska bli riktigt kul att få hjälp från en riktigt kunnig från marken som kan hjälpa mig & Baroud att få en skjuts in till en ny karriär - dressyr! Jag är så otroligt taggad, motiverad. Full av inspiration så det bara spritter i kroppen på mig!
Jag är i grund & botten ingen dressyrmänniska, jag har ju bara hoppat. Så denna resa tillsammans med honom kommer bli tuff, men ack så jag längtar.
Efter ridturen idag så fick Baroud en dusch, det var ju så otroligt varmt! Solen stekte så svetten rann på oss allihopa. Sen betade vi lite gräs <3

Imorgon ska jag & sambon iväg till Borlänge för att köra folkrace. Kul! Han fick det i födelsedagspresent för några månader sedan. Håll tummarna för jag inte bryter något lårben nu då ^^
Är borta hela morgondagen samt söndag, är väl hemma på söndag eftermiddag någon gång. Så imorgon ska Jenny ta Baroud på en tur i skogen, så får han vilodag på söndag. Så ser helgens planer ut! =) Sen kör vi ny vecka på måndag. Taggad!!!!

Kommentera gärna: