Preggo photoshoot

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår prima ballerina måste jag ändå påpeka.

Vaknade tidigt idag då vår katt smekte sina morrhår i ansiktet på mig, ja ni med katt vet nog känslan. Jag kan svära på att katterna gör detta med flit. Stryker sig försiktigt förbi med morrhåren & garvar för dom själva "mohahaha...."

Ja iallafall. Igår runt lunchtid kom världens bästa Lisa upp till stallet för att göra en preggo photoshoot på Lissan som gått över tiden nu. Hon är såååå enorm, ni anar inte! Det ser bokstavligen ut som att hon är en stor köttbulle med fyra pinnar till ben. Lilla rulltan <3
Photoshooten gick kanoners & Lisa fick superfina bilder. Längtar till att få se dom =D Om ni är sugna på att fotografera era hästar så tveka inte en sekund på att höra av er till Lisa! Ni kan nå henne på hennes facebook (länk) eller via mig. =) 

Nu ska jag upp till stallet för min första skrittur efter min hjärnskakning, woho! Vi hörs senare folks <3

Kommentera gärna: