Mysig uteritt/promenad i kvällssolen

Godmorgon!

Igårkväll vid 18 tiden åkte jag & sambon upp till stallet för att ta en liten uteritt i kvällssolen med Jossan & hennes sambo Olle. Jag promenerade med hundarna bredvid =) Det var så härligt, det är så underbart ute just nu med all fågelkvitter, blommor, värme, dofter. Jag älskar det! Våren är så underbar <3

Jag är återigen så oerhört stolt över min sambo & Baroud. De är så fina tillsammans. Min sambo lär sig mer & mer för varje gång han sitter på hästtryggen, & han är en sån naturbegåvning. Jag ser framemot att ha lite ridlektioner för honom på ridbanan ;)

Jag är förövrigt ganska pigg från min hjärnskakning nu. Igår var faktiskt första symptomfria dagen! Men det är några dagar till med ytterligare vila/lugn. Men det är väldigt skönt att jag inte känner mig yr eller illamående längre iallafall. 

Visst ser det härligt ut? Jag älskar verkligen denna årstiden!!! Soluppgång/solnedgång <3

Kommentera gärna: