Mysig stalldag

Hej på er!
Hoppas ni också är ute & andas in all D-vitamin som finns ute just nu. Jag hade inget speciellt för mig idag så jag åkte upp till stallet vid 12 tiden & bara göttade mig i solen. Min vän Madde kom förbi & vi tog en catch up då vi inte träffats på nästan ett år (illa Thess.. illa) & drack kaffe i solen med utsikt över hästarna i hagen. Det är så underbart & jag är så tacksam över att sitta i solen. Lugnet som infinner sig när man sitter i värme, sol & hästar, det är obeskrivligt!!! <3

Det var en rolig grej med i stallet, eftersom att Madde inte träffat mina hästar på nästan ett år så reagerade hon över hur fin Perfa faktiskt blivit i kroppen & att han börjat växa i sin rumpa (han har alltid varit väldigt överbyggd, växt ojämt). Det var väldigt kul att någon annan såg den skillnaden! Jag ser ju mina hästar varje dag, jag tror faktiskt man blir lite "hemma-blind" när man ser dom varje dag liksom.
Så det var lite extra kul att hon påpekade det =)

Han fyller 2 år om 2 veckor, lilla plutten <3 han är nu över 163cm i mankhöjd!

Kommentera gärna: