Planerad inseminering

Hejhallå!

Jag känner egentligen att jag inte har så mycket att skriva om nu i dagarna när jag ändå bara går runt & strosar med min hjärnskakning. Men jag kom på att jag kan dela med mig utav min planering kring stoet Kajsa som jag har leasat in nu i min avel =)

Seminen är redan bokad, beställd & skickad till seminstationen i Alboga - en nystartad seminstation som veterinär Anders Darenius har öppnat! =D Jag är riktigt glad & tacksam över att en så duktig & välkänd veterinär med måånga års erfarenhet har öppnat en seminstation bara några kilometer ifrån mitt stall, hur lyxigt liksom?!

Kajsa ska alltså semineras med fryst semin från angloarab hingsten Business AA! Jag är så otroligt tacksam över att ha fått denna chans till att leasa ett så fantastiskt sto & även få chansen till en avkomma med hingsten Business. Tack Livet <3

Information om Business:
Business x (29,01% ox)
e. Stubin x  (e. Stove Friend xx – u. Tebe x   e. Bilbao ox)
u. Bise Knees x  (e. Le Gregol x – u. Bise de Paulstra x) 
Meriter:
Placerad i CIC* på Fontainebleau.
Debuterat CIC*** i Rom.
Fjärde placering CIC** på Tiarp.
Sjätte placering på SM CIC*** i Linköping.
Andra placering CIC** på Segersjö, Örebro.
Tolfte placering i World Cup deltävling CIC*** på Ribersborg, Malmö.

Hemsida: http://www.angloarab.se/undersidor/annons_business.htm

Nu inväntar vi bara att seminstationen officiellt ska öppnas samt att Kajsa kommer in i en fin brunst. (tacksam för att ha Baroud hemma som man kan testa/teasa emot)

Ni kommer hållas uppdaterade, såklart! =D sen får ni hålla tummarna för mig att det tar sig & att det kommer en fantastisk liten fölis 2020 <3

Kommentera gärna: