Sambons premiärtur på Baroud igår

Goddag! Glad påsk! <3

Jag bloggade aldrig igår, är lite off på sociala medier faktiskt pga min hjärnskakning. Jag behöver hjärnvila.
Så igår så tog jag det lugnt på morgonen/förmiddagen sen sov jag i tre timmar i soffan, hehe. Vid 17 tiden åkte jag & sambon upp till stallet & fixade sysslor samt att han red en skritt-tur på Baroud med sällskap av Jossan & hennes sambo. =D jag fick snällt promenera bredvid med våra hundar. 
Baroud skötte sig exemplariskt, min sambo är ju liksom nybörjare. Fast han har allt med hästar/ridning att göra i blodet! Han är faktiskt otroligt duktig, bra balans, bra sits, duktig & lättlärd. Jag blir så stolt ända in i själen <3
Bombar lite bilder här nu, kunde verkligen inte låta bli att fota när de va så fina tillsammans mina älsklingspojkar! 

Kommentera gärna: