Utskriven från sjukhuset - om gårdagen

Hej på er!
Först & främst vill jag verkligen tacka alla som hört av sig, kommenterat på diverse ställen osv <3 tack!
Jag är hemma sen några timmar tillbaka från sjukhuset. Min sambo hämtade mig vid 14-15 tiden =) Nu blir det vila & återhämtning i 7 dagar enligt läkaren.

​​​Ja, om gårdagen då. Det var nämligen såhär att jag fick tag på Adeles riktiga ägare efter att jag fick hem henne (ni minns stoet jag skrev om att jag räddade från slakt?). Det är ju egentligen en riktig otäck & sjuk historia men huvudsaken är iallafall att Adele & hennes ägare fann varandra igen.
Så igår på morgonen skulle Adeles riktiga ägare komma för att hämta henne, runt 8 snåret. Så jag åkte upp till stallet igår morse & sen började vi lasta henne. Hon ville verkligen inte gå på lastbilen, så efter mycket om & men så tänkte vi lägga en jacka över hennes huvud. Medan vi höll på med det så tjongade Adele till med sitt huvud på mitt huvud, väldigt rejält. Jag minns bara att det gjorde fruktansvärt ont, tårarna sprutade. Det flimrade framför ögonen & jag blev fruktansvärt yr. Men vi fortsatte iallafall att lasta henne. Som tur var dök Elin (en tjej i mitt stall) upp & hjälpte till så tillslut gick Adele på. Vi sa hejdå & de åkte. Då var klockan efter 11.

Efter det är mitt minne helt förstört, jag har fått återberättat att jag ringde min sambo vid 12.30 & sa något i stil med "min näsa är bruten, jag har blivit nockad". Varpå han ville jag skulle ringa 1177.
Sen minns jag bara att jag ringde 1177 & sen trodde jag att jag tog taxi till sjukhuset, för nästa minne jag har är att jag vaknar på sjukhussängen med min sambo sittandes vid mina fötter.

Detta är faktiskt riktigt otäckt, att inte minnas. Enligt min sambo så var jag helt väck i telefon, svamlade & upprepade saker flera gånger. Hade inte fattat någonting av vad han hade sagt. Jag hade tydligen kaskadspytt på köksgolvet medan vi pratade i telefon.

Jag blev iallafall väl omhändertagen på sjukhuset med mycket kontroller, röntgen, god mat osv =) blev utskriven idag som sagt så nu är det vila som gäller. Jag ska försöka uppdatera någorlunda men måste minska ner min "skärmtid" då min hjärna behöver vila. Hästarna sköts utav min sambo <3

Vi hörs av iallafall! Ta hand om er =) bjuder på en bild på Adele & min ssmbo.

Kommentera gärna: