Trött men härlig förmiddag

Goddag!
Idag hade jag planerat att stalla på eftermiddagen men sen påmindes jag vid halv nio imorse att hovslagaren skulle komma ut (egentligen för en annan häst i stallet men jag ville passa på när hon ändå var där). Så jag åkte upp till stallet vid 9 & så blev Freddie verkad samt att Kajsa fick sina skor avdragna.

Efter att hovslagaren var klar så gjorde jag stallsysslorna & sen skrittade jag ut en tur med två andra tjejer i stallet, Elin & Jossan. Superskön skrittur när solen också tittade fram! =) Baroud var nöjd över sällskap idag, då vi ridit ensamma det senaste.
Vi tog en tur med mycket klättring uppför & nerför. Vi har så otroligt härliga ridvägar runt omkring mitt stall, jag är så otroligt nöjd!
Baroud kändes pigg & fräsch, kunde hålla ett gott skritt-tempo hela tiden med både låg & hög form som variation.

Kommentera gärna: