Youtube

Godmorgon! 
Jag sitter här med min kaffemugg & tar det lugnt denna morgonen. Jag har sovmorgon i princip varje dag nu känns det som, då de övriga i stallet tar mycket utsläpp. Ganska soft. I vanliga fall så gillar jag att komma igång tidigt på morgonen, men det är skönt att inte ha några måsten på morgonen också.

Jag tänkte iallafall i detta blogginlägg tipsa på om min youtube kanal! Jag har faktiskt aldrig varit någon speciell höjdare på att filma, & jag kommer aldrig någonsin bli en "youtuber" som många andra i min generation, hehe. Men det är ändå ett smidigt sätt att lägga upp videor måste jag påstå. Jag som även har min avelshingst Baroud, säljer avkommor etc kan ju smidigt skicka videor på aktuella hästar till människor via youtube. Smidigt! Det är ju trots allt inte alla som har facebook eller instagram, där jag annars är mycket mer aktiv (främst Instagram)

Så gå gärna in på min youtube kanal & tryck på prenumerera =D
Länk: https://www.youtube.com/channel/UCDW4QgG7zedchFLktDHrckg

Vi hörs senare =)

Kommentera gärna: