Uteritt på Baroud

Nu är jag hemma & har stallat färdigt för dagen. Jag vaknade supertrött, var hängig hela morgonen/förmiddagen fram till strax efter tolv när jag åkte till stallet. Då vände det någorlunda, vilket var skönt för jag var verkligen inte på hugget idag. Måndagar -.-

Jag började med alla stallsysslor iallafall, mockning, vatten, höpackning & kraftfoder. Ja ni vet ju hela köret. ;)

Sen gjorde jag i ordning Baroud för en uteritt i den strålande solen. Det var riktigt härligt! Vi skrittar bara just nu, då han sattes igång förra veckan efter 4veckor vila.
Så idag tog vi en skrittur på en stooor åker, & övade på halter! Det var mindre kul tyckte han, som såg ut över ängen & hellre ville galoppera. ;) Men till slut hajjade han grejen & stod stilla 10sekunder så duktigt så. Jag är iallafall väldigt glad över att han är så otroligt känslig för hjälper, samt i munnen! Han är ganska stark, men det krävs ändå inte mycket för att han ska lyssna. Min älskade röde <3 Vi kör skritt denna veckan ut också, sen lägger vi in trav nästa vecka =) Jag har inte bråttom med mina igångsättningar, & ser hellre att man tar det långsamt. Det hade varit en annan femma om vi skulle starta grand prix i dressyr om en månad. Men nu är målet att eventuellt starta den lägsta klassen i distans i höst. Då är konditionen viktigast!

Nu ska jag plocka ut lasagnen som är i ugnen, sen ska jag njuta utav den & min sambos sällskap till första avsnittet utav nya & sista säsongen utav Game Of Thrones!! EXALTERAD =D

Bjuder på några bilder på Baroud från dagen <3 på första bilden här nedanför så ser ni hur han alltid ser ut i stallgången, trots en massa hundar som studsar omkring (haha!). Han har A_L_L_T_I_D öronen framåt & är så glad & positiv! 
Förövrigt så är alla mina hästar vana vid hundar, mina två springer ju runt som yrväder runt deras hovar & under magarna.. hehe..

Kommentera gärna: