Idag kom Kajsa hem! =D

Goddag på er! Hur mår ni? Jag är dödstrött kan jag säga. Men otroligt glad.

Idag började dagen tidigt, jag vaknade utav mig själv vid 6. Vet ej varför. Dödstrött, huvudvärk & det märktes att jag sovit extremt dåligt. Men, det var bara upp ändå!
Frukostmys med min sambo sen slira om till stallkläder & upp till stallet. Utsläpp, stallsysslor. Vid 11.30 ungefär anlände transporten med Kajsa (Krisja de L'esperance) samt vår nya stallmaskot Amber till stallet! Det var lite extra kul med shettisen Amber då en i stallet hade ordnat det som en överraskning till hennes son. Så vi lindade in hennne med en rosett & sjöng "ja må han leva" när Amber klev ur transporten. SÅÅ gulligt <3

Vi släppte ut de två i hagen & sen satt vi & fikade i flera timmar. Så härliga människor som äger Kajsa & Amber alltså! <3 Sen fodrade vi hästarna & åkte hem. Nu är det dags för mat för oss människor med haha. Det får ej glömmas bort =)

Nu är det färdigstallat för idag, om inget oförutsägbart händer.. Vi hörs imorgon!

Kommentera gärna: