Morgontrött

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort iallafall. Jag är dock inne i någon morgontrött period nu då jag har svårt att komma upp på morgonen, känner mig konstant trött liksom. Men men.

Jag sitter nu hemma & får i mig frukost & kaffe. Om en liten stund ska jag iväg med min käre vän Lisa till Marie Cederbom i Ölmstad. Hennes hästar ska träffa hovslagare samt att våran galoppphäst som vi tre har delägarskap i ska träffa ID kontrollant. Ni som följer min Instagram har säkert sett att jag visat upp arabhästen CR Yahariaa där =) men jag tänker att jag ska skriva ett blogginlägg om honom med framöver.
Vi ska ta in hästarna hos Marie iallafall sen ska jag till mitt stall & fixa med stallsysslorna sen kommer en stoägare för att hämta hem hennes sto som varit här på betäckning. 

Tänkte lägga upp en video som jag fick skickad till mig igår på stoet Kajsa (Krisja de L'esperance) som jag ska få hem imorgon =) hon ser riktigt taggad ut inför sin flytt, eller hur? ^^ Kommer berätta om henne med i ett blogginlägg framöver.

Nu ska jag iallafall fixa det jag skrev om ovan  & säga hejdå till betäckningsstoet. Vi hörs senare!

Kommentera gärna: