CR Yahariaa

CR Yahariaa
e: Pribot (e: Marwan |, u: Piroga A)
u: Yaqoot (e: Darike, u: Nirva De Cardonne)
Född 2016. Arabiskt fullblod.

Här har ni då Hajen, som han kallas. Min kära vän Lisa Appelqvist's älskade skitunge som hon älskat sen hans första andetag.
Det är Marie Cederboms uppfödning som hon sålde till Frankrike. Vi bestämde oss för att köpa hem honom igen utan Lisas vetskap. Vi skapade ett delägarskap som heter Shark Racing. Så jag, Lisa & Marie äger honom tillsammans. Bästa teamet!
Planen för honom är att han ska ridas in nu, vi har redan kommit en bra bit på vägen. Sedan ska han sättas i galoppträning & så småningom starta racing.

Bifogar video här nedanför från när han kom hem med lastbilen från Frankrike, ni som följer mig på instagram har nog redan sett denna video men jag lovar, den tåls att se mer än en gång. Ha ljudet på & förbered er för tårar! <3

Kommentera gärna: